tiistai 8. toukokuuta 2012

Brummm brummm

Ompelin tammikuussa bodyn Ottobre 1/2012 -lehden kaavalla. Jännäsin neppareiden laittoa niin paljon että body unohtui keskeneräiseksi kunnes tajusin, että emme ole juurikaan käyttäneet bodyjä sen jälkeen kun lapsi lähti kävelemään. Leikkasin haaraosan pois heti jalanteiden yläpuolelta ja tein helmaan kaksoisneulalla taitteen. Mies oli rohkea ja laittoi paitaan nepparit.

Paidasta tuli tosi kivan mallinen. Paita on malliltaan paljon Ottobren normaaleja paitoja kapeampi, eli tätä muokkausta voi suositella kaikille jotka haikailevat kapeampia malleja. Nepparikaula-aukko oli yllättävän yksinkertainen tehdä ja helpottaa paidan pukemista. Kangas on tilattu Ikasyriltä.

Olen omistanut ompelukoneen nyt puolentoista vuoden ajan. On ollut ihana huomata, miten vielä näinkin "vanhana" voi oppia ihan uusia asioita. Tuntuu, että jokainen työ on vähän edellistä siistimpi ja käyttökelpoisempi.

2 kommenttia:

kio kirjoitti...

mä oon omistanut vuosien ajan saumurin ja hurauttelin sillä yhdet pyöräilyhousut enkä muistaakseni muuta. Ompeluun on syntynyt jonkinmoinen kooorkea kynnys. Kiva paita!

nanou kirjoitti...

ihanan pirtsakka paita! :)