tiistai 22. lokakuuta 2013

Joustobody

Törmäsin viime talvena jossain neuleblogissa (muistaako kukaan missä?) neulottuun vauvan bodyyn. Tuo Benjamin's Growing Onesie -ohje vaikutti aika mainiolta, koska body on tehty kokonaan joustinneuleesta ja venyy ja kasvaa vauvan mukana.

Lanka on Wollmeisen merinovillaa sävyssä Grashüpfer. 150 gramman kerä riitti hyvin ja lankaa jäi vielä jonkin verran jäljelle. Rakastan tuota kirkkaanvihreää väriä joka suorastaan hehkuu. Bodyn neuloin muuten ihan ohjeen mukaan, mutta kaula-aukossa vähän sähläsin. Ohje on selkeä ja hyvin kirjoitettu, mutta mikään nopea pikaneule tuo ei ole koska silmukoita on aika paljon.

Bodyn mitoitus vastaa hyvin kokoaan, eli 6-12 kk koko on ihan sopiva 10 kuukauden ikäiselle. Koska meillä käytetään kestovaippoja, lisäsin haarakappaleeseen vähän lisää pituutta ja harkitsen myös "jatkopalan" neulomista, jolla haaraa saisi pidennettyä ja bodyn käyttöikää kasvatettua entisestään.

11 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Mahtava body ja aivan kertakaikkisen upea väri!!

Vyyhti kirjoitti...

Oo, onpa hieno idea! Ihastuttavan värinenkin. :)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Sanna!

Kiitos Vyyhti!

Heli / Neuleaddiktio kirjoitti...

Ihana! Tämä menee omalle to-do-listalle! :)

~S kirjoitti...

Aivan ihana body ja suloinen malli :)

Neulisti kirjoitti...

Mahtava! Vaikuttaa hurjan käytännölliseltä ja väri on tosiaankin hehkuva. :)

Hepsi kirjoitti...

Ihana body!

Anonyymi kirjoitti...

Nätti body ja suloinen on mallikin :) Aloitin blogisi seuraamisen heti alusta asti, joitain vuosia tässä oli taukoa kun en aktiiviisesti käynyt katsomassa mitä tapahtuu. Tänä aamuna blogisi muistui mieleeni kun mietin neulomisjuttuja ja päätin käydä katsomassa vieläkö pidät yllä tätä. Sitten viime visiitin olette näköjään saaneet perheenlisäystä toisenkin pikku veijarin, onneksi olkoon :) Yritän nyt skarpata ja ehkä itsekin tehdä uuden blogin. Ennenhän minulla oli blogi nimeltä Heidi höpinöitä, on varmaan olemassa vieläkin mutta päivityksiä en ole tehnyt vuosiin :) Terkuin Heidi

Anonyymi kirjoitti...

Kävin penkomassa nettiä ja huomasin/muistin että vaihdoin blogini nimeksi Kissat kerällä. Kuvat ovat tosin hävinneet jonnekin bittiavaruuteen sitten viime visiitin :)Heidi

Kaisa kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteistanne!
Ja Heidi, tervetuloa takaisin! Laita ihmeessä linkki tulemaan jos perustat uuden blogin.

tiinaf kirjoitti...

Ihana body! Ja niin raikkaan värinen!